Cover Groener Wonen met hart

Mijlpaal

“Stiekem is het toch wel lekker om in de highlights te staan.”

Visie, missie en een lange adem…

Yeah! Groener Wonen heeft het artikel van SUSZ over ‘Wandplanken met een verhaal’ opgepikt en staat in de 10e editie -2021- op pagina 7.

Hoe het begon

Onze webwinkel ging 20 februari 2020 online, toen nog vooral gericht op duurzame wanddecoratie, niet wetende dat de eerste lockdown een maand later een feit was. Shocking! Ondanks alles waren we toch positief gestemd, onze webwinkel was/is inmers een niche, ondanks de volle online markt.

Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en hebben we onze pijlen nu ook gericht op duurzame woonaccessoires en kado artikelen. Hiervoor zijn we samenwerkingen aangegaan met leveranciers die hetzelfde doel hebben als wij, namelijk;  een bewuster en schonere bijdrage leveren aan de samenleving en daarmee aan onze planeet!

Wandplanken met een verhaal

Hard werken werpt zijn vruchten af, zeggen ze. Helemaal waar! Wat vinden wij het ontzettend tof dat Groener Wonen ons verhaal heeft geplaatst in het derde kwartaal van editie nummer 10. Check ook het artikel in onderstaande afbeelding. Stiekem is het toch wel lekker om in de highlights te staan.

De wandplanken zijn één van onze best lopende producten op dit moment. Dit hebben we mede te danken aan onze leverancier (meubelmaker) die onze klanten altijd voorziet van een kwalitatief hoogwaardige wandplank! De continuïteit en vertrouwen is gewaarborgd in onze samenwerking.

Artikel Susz-Groener Wonen-editie

Groener Wonen editie 10 – 2021

De missie gaat door!

Plannen en ideeën genoeg voor de toekomst! Zo is één van onze doelstellingen om voor iedere bestelling een boom te planten. De voorbereidingen zitten al in de pijplijn. Maar ook willen we onze webwinkel een nieuwe etalage geven, waarin je nog prettiger en sneller kunt shoppen ;-).
En last, but not least heel veel ‘nieuwe’ duurzame woonaccessoires.

We gaan door, want de missie wacht op ons!