Alle kleine lettertjes

ALGEMENE VOORWAARDEN EN MEER

Op deze pagina vertellen we je welke kleine lettertjes we voor je klaar hebben staan. Wil je het document lezen? Klik dan even op de link in de tekst.
Downloaden kan op de pagina van het document zelf.

 • Algemene voorwaarden

  In de Algemene Voorwaarden beschrijven we uitgebreid wat we van elkaar kunnen verwachten. Er staat omslachtig in beschreven wat onze wederzijdse rechten en plichten zijn. Zo heb jij het recht om gekochte artikelen retour te zenden en moeten wij ervoor zorgen dat als jij iets besteld, je het ook echt krijgt. Klik op Algemene voorwaarden voor de hele tekst.

 •  Herroepingsformulier

  We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over het door jou ontvangen product, dan heb je het recht om deze aan ons te retourneren. We vragen je daarvoor wel om een Herroepingsformulier in te vullen. Zodra wij je product hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag  aan je terug.

 • Privacyverklaring

  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel de Privacywet). Je hebt er vast wel van gehoord. Hierin wordt beschreven hoe we met jouw persoonlijke gegevens moeten omgaan en wat we met jouw persoonsgegevens mogen doen. Wil je meer weten, bekijk dan deze Privacyverklaring.

 • Betalen achteraf

  Om betalen achteraf mogelijk te maken hebben wij Klarna als “service provider” geselecteerd. Met betalen achteraf heb je nog meer zekerheid over je betaling en onze levering. Voor deze dienst heb je een account nodig bij Klarna en heb je te maken met de betalingsvoorwaarden van Klarna.

 • Disclaimer

  Hierin staat vermeld dat we keihard ons best doen om de website zo accuraat mogelijk in te vullen, maar dat er helaas toch wel eens een klein foutje in de teksten of prijzen kan sluipen. Door de disclaimer kunnen we wettelijk niet verplicht worden om, bijvoorbeeld, iets te moeten leveren voor een verkeerd vermelde prijs. In Disclaimer kan je het hele document lezen.