MAAK JOUW INTERIEUR DUURZAAM

Vragen? +31 6 17388690

Over ons & Samenwerking

OVER ONS

 • Wie is SUSZ?

  SUSZ is een team van twee enthousiaste, maatschappelijk bewuste ondernemers, te weten Angelique Bosman en Jelle Koning. Wij staan garant voor duurzame wanddecoratie en woonaccessoires van hoge kwaliteit. Wij zijn er van overtuigd dat SUSZ een bijdrage kan leveren aan het behoud van onze mooie aarde. Met de aankoop van een SUSZ-product help jij daar ook aan mee en haal je ook nog eens uniek en bijzonder design in huis. Mooi toch? Lees gelijk ook even de missie bij Over ons.

 • Waar kan ik jullie volgen?

  Op social media! We zijn te vinden op  Instagram, Facebook,  LinkedIn en Pinterest.

 • Waar zijn jullie gevestigd?

  We zijn gevestigd in de historische Hanzestad Doesburg aan de Ooipoortstraat 48 in het Ondernemershuis Hanzegilde.

 • Hoe kan ik op de hoogte blijven?

  Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. 
  Wil je je nu alvast aanmelden? Scroll dan helemaal naar beneden (footer) en vul je voornaam en e-mailadres in. Je ontvangt ongeveer 2x per maand van ons een nieuwsbrief over duurzame onderwerpen, tips en aanbiedingen.

SAMENWERKING

 • Met wie werken jullie samen?

  Momenteel werken we samen met Weij Maatwerk & Interieur BV,  Cannassette BV,  Praktijk onder de beuk, Rescued, Rood met zwarte stippen, We Love Recycled, Drukkerij Kempers, Triodos Bank en Groene Zaken.
  Omdat duurzaamheid en circulariteit bij ons centraal staan, blijven wij niet op de traditionele manier doorgaan. Waar mogelijk kiezen we dus voor een andere vorm van transport, lokale leveranciers, een duurzame bank en geldverstrekkers, partners die maatschappelijk verantwoord ondernemen, etc. Bij alle partners staat de duurzame samenleving centraal en zij streven net als wij naar het terugbrengen van de CO2-uitstoot en een schonere aarde.