Verzendkosten & Levertijd

VERZENDKOSTEN

 • Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten verschillen per product en zijn afhankelijk van het formaat en gewicht. Uiteraard proberen we deze kosten zo laag mogelijk te houden. Waar mogelijk maken we gebruik van duurzame bezorgdiensten, zoals bijvoorbeeld fietskoeriers. Je vindt de verzendkosten op de productpagina’s of via de link verzendkosten.

 • Wordt de verzending gratis vanaf een bepaald bedrag?

  Nee, helaas. Hoe meer je koopt, hoe hoger de verzendkosten worden. We verdienen niet op de verzendkosten,maar ze moeten wel betaald worden. In sommige gevallen is het wel mogelijk om je bestelling bij ons af te halen.

 • Gratis verzending inschrijving nieuwsbrief

  Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang een couponcode die je kunt gebruiken op de betaalpagina. Je hoeft geen verzendkosten te betalen bij je eerste bestelling.
  Inschrijven kan via het pop-up formulier of onderaan deze pagina in de footer.

LEVERTIJD

 • Waarom leveren jullie niet binnen één dag?

  Transport betekent CO2-uitstoot. Dat willen we natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Het aanleggen van voorraad betekent dat alle producten meerdere malen vervoerd moeten worden: eerst naar ons, dan naar jou. Naast minder transport betekent deze aanpak ook dat we geen energie gebruiken voor het opereren van een opslagruimte.

  In de samenwerking met onze partners proberen wij dus zoveel mogelijk de producten ‘op maat’ te maken. Dat betekent dat we pas gaan produceren als we een bestelling binnen krijgen. Dat zorgt er ook voor dat we geen restanten hebben.
  Per product kan de levertijd variëren. Je vindt de levertijd op iedere productpagina.

 • Hebben jullie ook een echte winkel?

  Nee, we hebben geen eigen winkel. Dat is voor een online bedrijf niet nodig en scheelt ook weer in onze ‘footprint’, onze ecologische voetafdruk. Mocht je toch graag live onze houtsamples willen bekijken dan kan dat op afspraak op ons kantoor. Ook zijn we regelmatig te vinden op diverse markten, beurzen en fairs. Wanneer en waar laten we je op deze site en in de nieuwsbrief weten. Meer weten over je eigen voetafdruk? Reken hem hier zelf uit!

 • Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

  Ja, in sommige gevallen kan dat. Echter, veel van onze producten worden rechtstreeks vanaf de leverancier naar jou verstuurt. Op de productpagina lees je welke bezorg en/of afhaalmogelijkheden er zijn. Je kan ook even contact opnemen.